Vertical Menu
Search
Categories

6 plads i Dubai 2015

IMG_1249         Efter et godt og spændende 24 timers løb, med 95 deltagende biler... Er alle i Team Sally tilfredse med og gennemfører... efter de omstændigheder vi røg ind i. Martin sally startede i bilen fra en 11 plads og fik kørt bilen op på en 7 plads. Efter 1 time og 10 min. Kørsel kom der code 60 og teamet vælger at tag Martin i pit for at skifte kører og tanke. Jannik Larsen kommer i bil og får tanket og kommer ud på en 11 plads.. Efter 50 min kørsel køre alle andre i klassen ind for at skifte kører og Jannik Larsen ligger på en 2 plads.. Total iorden taktik fra teamet Efter Jannik havde kørt sit stint kommer Sune ud i bilen lige hvor det skulle til at blive mørkt.. Sune kørte et godt stint på ca 1.5 time. Efter Sune kom Peter Obel i bilen og kørte ca. 2 timer. Mads er lige kommet i bilen og melder bilen stadig køre fejlfrit. Vi ligger på en 5 plads og har 30 sek. Til næste bil inden en trækaksel knækker har vi kørt bilen op på en stabil 3 plads En knækket trækaksel.... ( hvor der gik 20 min. inden bilen kom tilbage i vores pit garage ) og en påkørsel hvor der knækkede et hjulophæng, og bilen humpede "hjem" i pitten.... Og igen igen..de fantastiske mekanikker... løste problemet på "no time" Vores 5 kører . kørte hurtige og stabile tider, og var med til at der var en fantastik stemning, og et godt "drive" i teamet....Tak til dem også.. Nu har den stået på paknig, oprydning, god mad og feststemning.. og så SØVN....... Et lang med fedt løb Vi ender på en 6 plads ud af 19 starterne biler i klassen og nr. 44 ud af i alt 96 biler til start