Vertical Menu
Search
Categories

Team Sally Racing Klar til Dubai 24H 2015

Team Sally Racing starter 2015 op allerede 8 Januar hvor hele teamet tager til Dubai for at deltage i det største 24 Timers løb i verden med i alt 96 biler og 400 kører tilmeldt, Teamet har før deltaget 2 gange i løbet i Dubai og har vundet et af løbene. Vi deltager i klasse A2 hvor der er tilmeldt 19 biler så det bliver en hård kamp, men går selvfølgelig efter en første plads vi har jo bevist vi har kunne vinde lige netop det løb og vi har et stærkt hold med i år, hvor kun en af vores kører aldrig har kørt på banen Vi deltager med 5 kører som er: Martin Sally som har kørt 2 løb på banen med Team Sally Racing og vundet 1 gang Peter Obel som har kørt 1 løb på banen for Team Sally Racing Mads Christensen som er den eneste som ikke har kørt på banen før, men har deltaget med resten af teamet i en masse 12 og 24 timers løb så han har en masse erfaring og har brugt en masse timer i simulator så han kender banen. Sune Marcussen Har boet i Dubai et par år og har kørt en masse trackday på banen i Porsche GT3 og andre biler  Jannik Larsen som har kørt 24 timers løb  på banen 2 gange før, første gang i en Porsche 997 GT3 og sidste år i en Lamborghini Gallardo Gt3. Løbet kan følges direkte på www.24Hseries.com og på Team Sally Racings facebook side